KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

Ezüstérmet kapott az iMetos® ICA 

AGRITECHNICA 2015. Ezüstérmet kapott az iMetos® ICA internet alapú öntözésvezérlő készülék. Az innovatív műszer a jövő héten élőben is megtekinthető a híres hannoveri kiállítás 15-ös csarnokának K07 standjánál.

 


fotó: 123rf

Az iMetos® ICA az első, kedvező áron beszerezhető, internet alapú öntözésvezérlő készülék a piacon. Ez a készülék lehetővé teszi az öntözés teljes automatizálását, vagy központi irányítását arról a helyről, ahol internet hozzáférési lehetősége van, így a teljes öntözőberendezés irányítható. 

Az iMetos® ICA egy innovatív, interneten keresztül irányítható intelligens központi vezérlésre épülő elképzelés. Az iMetos® termékcsaládba tartozó összes meteorológiai állomás alkalmas arra, hogy időjárási adatokat, talajnedvességi értékeket, stb. küldjenek az internetre. Ezek az adatok szolgáltatják az iMetos® ICA intelligens öntözésvezérlő rendszernek a döntéshez szükséges alapinformációkat (kapcsolási impulzusok). A vezérléshez nincs szükség külön szoftverre, minden művelet közvetlenül az interneten megadható és végrehajtható.

 A híres hannoveri kiállításon a műszer élőben is bemutatkozik a 15-ös csarnokban a  K07 standon.

További újdonságok az Agritechnica kiállításról Technika/Újdonságok rovatunkban olvashatók!

Itt találja az aranyérmes újdonságokat!

Ezüstérmet 44 újításért osztottak ki, amelyeket ITT nézhet meg! Ne hagyja ki!

Érdekli, hogy mely traktorok kerültek az Év Traktora 2016 döntőjébe?
Itt megtekintheti a képes összeállítást!

agrotrend.hu

FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.