KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

AGRETO MÉRLEGEK

Planets

 

Sun Sun1 Sun2 Sun2

Az agreto márkanév a speciális mérlegek és méréstechnikai eszközök gyűjtőneve Európában. Az mérlegek többsége osztrák manufaktúrában készül. Az egyedi gyártás és fejlesztés eredményeképpen olyan speciális termékeket kínálunk, melyek nem találhatók meg más forgalmazók palettáján. Az agreto  termékek magyarországi vezérképviseletét az Agrárin Kft látjael. Ez nem csak értékesítést, hanem szervizt, garanciális javítást valamint szakértő segítséget jelent a használat során.

Mátrai Zoltán
ügyvezető igazgató
Agrárin Kft.

JÁRMŰMÉRLEGEK A MEZŐGAZDASÁGBAN

A járműmérlegekkel gyorsan és egyszerűen határozhatók meg és dokumentálhatók a trágya-, a vetőmag-, a takarmány- vagy a betakarított mennyiségek.A járművek mérésére alapvetően három mérési eljárás alkalmas:

 

Az AGRETO „áthaladó” járműmérleg:

Ez a mérleg egy teljesen új koncepció a járműmérésben. A mérőfelület nagysága optimálisan kialakított a mezőgazdasági járművek kerék méretéhez. A beépített fotocellák hibátlanul felismerik az összes tengelytávolságot és kerékméretet. Az adatfeldolgozás közvetlenül a gazdaságban használt számítógépen történik. A fentiek miatt ez a technikai megoldás nagyonkedvező áron kivitelezhető. A járműveket áthaladás közben méri a mérleg!

Előnyei: Olcsóbb, mint a legtöbb tengelyterhelés mérő. A PC adatfeldolgozás miatt kezelőszemély nélkül is végezhető mérés. Ideális kampánymunkáknál biogáz üzemekben és a mezőgazdaságban.

Hátrányai: A mérleg beépítéséhez vízszintes és sík felhajtó ill. lehajtó rész szükséges. A mérleg járműmérlegként nem hitelesíthető.

 

A kerékterhelés mérő:

Általában mobil kiszerelésben, mérőlapok formájában kapható, és úgy van kialakítva, hogy egy teherautó kerék ráfér. Ha pontos mérési eredményt akarunk elérni, akkor a jármű minden kerekéhez szükséges egy mérőlap. Mivel ez a lehetőség meglehetősen drága (sok mérőlap), általában csak két mérőlapot szoktak összekapcsolni, amit tengelyterhelés-mérőként használnak.

Előnyei: A mérőlapok többnyire mobilan alkalmazhatók (egy-egy mérőlap kb. 30-70 kg), jó mérési eredményeket ad kéttengelyű tehergépkocsik és kéttengelyű pótkocsik esetében.

Hátrányai: Nagyméretű, alacsony nyomású gumik számára a mérőlapok felülete általában túl kicsi. Mivel a mérőlapok nagyrészt a haladási útvonal felületén, kiemelkedve helyezkednek el, a szintkülönbség miatt nem alkalmasak 3 tengelyű járművek vagy tandemtengelyek mérésére. Menet közben nem végezhető el a mérés. A mérleg járműmérlegként nem hitelesíthető.

 

 

FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.