KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

Bemutatkozás

Az Agrárin Kft 1995-ben alakult osztrák-magyar vegyes vállalatként. A cég két tulajdonosa azóta is változatlan formában, de egyre növekvő forgalommal képviseltetik cégüket az agrárelektronikai, -informatikai piacon.

A cég székhelye jelenleg Szőlősgyörökben van, egy most épült, modern technológiájú, saját tulajdonú irodában. Kezdetben szoftveradaptációt végzett a társaság. Egy német táblatörzskönyv és sertéstelepi programot fordított és értékesítette. Az azóta eltelt időben a cég piacvezető szerepet tölt be a sertéstelepi szoftverpiacon és az 1998 óta képviselt az osztrák gyártmányú agrometeorológiai állomással is!. Speciális saját gyártású mérlegek és mérőeszközök is a kínálatunk részét képezik.

METOS agrometeorológiai állomások azóta a hazai agrometeorológiai piacon piacvezető és meghatározó szerepet töltenek be. A készülékek nem csak adatot mérnek, de növényvédelmi és időjárás előrejelzés is tartozik hozzájuk. Az Agrárin Kft egyedi fejlesztése az a speciális weboldal-csoport, ami a készülékek adatait ügyfélspecifikus formában jeleníti meg. Ennek kiegészítése az iPhone alkalmazás is, mely az adatokat már mobilon is elérhetővé teszi.

2012-től az Agrárin Kft 2 új termékcsoport vezérképviseletét látja el. Az AGRETO termékek speciális mezőgazdasági mérlegeket és méréstechnikai eszközöket tartalmaznak. Áthaladó mérleg traktorok számára, 3pont felfüggesztéshez mérleg, illetve különböző teherbírású mérőtalpak, mérlegek szerepelnek a termékpalettán, de ide tartozik a kiváló GFM gabonanedvesség mérő család is.

.Keresse termékpalettánkat rendezvényeinken és weboldalainkon is: agrarin.hu; agrarshop.hu

Cégünk tevékenységei közé tartozik még az üzletviteli tanácsadás és a cégátvilágítás.

Mátrai Zoltán

ügyvezető igazgató

 

Képviselt márkák:

 

 

FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.